Frikadeller 4-3

Opskrift til lækre frikadeller med grønt og hytteostcreme!

Frikadeller med grønt og hytteostcreme

Ingredienser til 4 personer:


500 g kalv og flæsk, hk
3 medium æg
1 dl minimælk
100 g rugflager
1 dl æblemost
2 fed hvidløg
1 knivspids (0,25 ml) salt
1 knivspids (0,25 ml) peber, sort
2 spsk rapsolie
100 g edamame, dybfrost, fakta
1 dl hytteost 20+
1 spsk honning
2 spsk citronsaft
1 portion dild
80 g spidskål

Bemærk! Opskriften er skaleret. Det kan medføre at der skal justeres i forhold til den beskrevne fremgangsmåde.

Sådan gør du:
Ælt kødet med æg, mælk, rugflager, æblemost og hvidløg. Krydr med lidt salt og peber. Hvis farsen er for tynd, put lidt flere rugflager i. Farsen skal formes og steges til frikadeller i olie.

Hæld de frosne edamamebønner i en skål og hæld kogende vand over. Bland hytteost, citronsaft og hakket dild. Smag til med salt og peber. Hæld vandet fra edamamebønnerne og bælg dem.