Havregryn 4-3

Opskrift til at lave lækre havregrynsskåle

Opskriften giver 6 havregrynsskåle

Ingredienser:

  • 1 mellemstor banan
  • 100 g havregryn
  • 3 spsk honning/FiberSirup
  • 1 æggehvide
  • 1 tsk kanel
  • ½ tsk vaniljeessens
  • Lidt salt
  • Tilsæt evt. 20 g banangranola (se anden opskrift) eller hakkede nødder, frø eller kerner.

Sådan gør du:

  • Mos bananen godt med en gaffel eller stavblender
  • Bland resten af ingredienserne i, og lad blandingen stå koldt i cirka 30 minutter
  • Tryk blandingen ned i 6 muffinsforme eller 6 smurte teflonforme. Tryk blandingen godt ned i bunden og op langs kanterne med bagsiden af en teske (eller fingrene)
  • Havregrynsskålene bages ved 160 grader i ca. 18-20 minutter
  • Lad dem afkøle i formen, før du tager dem ud

Spises fyldt med yoghurt og/eller bær eller andre lækre sager!

Havregrynsskålene holder sig godt i køleskabet i et par dage.