nutrilett, kvinde hakker grøntsager

Her får du en opskrift på en lækker kyllingesalat!

Kyllingesalat med perlebryg (2 portioner)

Energi, kcal pr. portion ProteinFedtKulhydrater
 358 40 %33 %27 %

Ingredienser

  • 50 g perlebyg (tørvægt)
  • 150 g kyllingebryst uden skind
  • 40 g rucola (eller en anden type salat)
  • ½ rødløg
  • 100 g feta (10 % fedt)
  • 5 stk. grønne asparges
  • 8 cherrytomater
  • 1 spsk. rapsolie
  • 3 spsk. mager kvark

Fremgangsmåde

1. Kog perlebyg efter anvisningerne

2. Skær kylling i tern og steg dem i rapsolie. Lad dem simre et par minutter på panden, til de er gyldne og gennemstegte

3. Bland resten af ingredienserne i den kogte perlebyg og tilsæt kyllingen til sidst

4) Tilsæt også friske krydderurter efter smag

5) Server salaten kold eller varm sammen med kvark

Tip: hvis du ikke har perlebyg, kan du servere salaten med en tilsvarende mængde fuldkornspasta